HOME KAARTEN BESTELLEN WE NOU WIR VOORSTELLINGEN KUIJKS VOLKSLIED CONTACT

Hedde ut al geheurd?

15de Voorstelling 2010

Foto's cabaretvoorstelling We Nou Wir?

Scetch: New Kids on the Block uit Nieuwkuijk Bushalte

Scetch: New Kids on the Block uit Nieuwkuijk tankstation

Scetch: Bejaardentehuis

Scetch: A59

Hedde ut al geheurd?Hedde ut al geheurd?

NIEUWKUIJK- Naast de wekelijkse editie van de Heusdense Courant binnen de gemeente Heusden is er nu de Nieuwkuijkse krant Hedde ut al geheurd welk een groot aantal lezers weet te bereiken met het laatste plaatselijke nieuws.

Hedde ut al geheurd groot succes in
Nieuwkuijk door Wè Nou Wir.
Hedde ut al geheurd werd opzaterdag 19 juni geïntroduceerd bij een groottal belangstellenden in Café Dn Bork te Nieuwkuijk.

Deze ochtendkrant, waarin het plaatselijke nieuws binnen Nieuwkuijk en omgeving aan bod komt, brengt de lezer op de hoogte van het opmerkelijk nieuws van deze week: Een fikse ruzie onder de bewoners van het Jacobushof te Drunen. Zinloos geweld op 2 ouderen bij de bushalte de WOK, politie en bus bieden geen hulp en rijden door en de zwaar gemolesteerde ouderen worden aangereden door voertuig van André van Son. In brand staande auto bij garagebedrijf De Kort levert direct gevaar op voor de aan sensatie beluste toeschouwers. De ontmoeting van de paling van Jan Smit en Daniëlle Overgaag op de dijk was hemels!

Hedde ut al geheurd dat er iedere week in de puzzelrubriek een prijs te winnen is! De inzet deze week is een weekeindje Mari?nkroon met Kardinaal Simons en dubbel D. De zoekertjes; een nieuwe krantenbezorger gezocht, correspondenten gezocht vanuit het KVO en dubieuze (contact)advertenties brengen heel wat commoties mee.

Hedde ut al geheurd gepresenteerd door Cabaret Nieuwkuijk We Nou Wir liet een ieder genieten in hun 15e voorstelling, ditmaal alles over de krant. Max Moonen, Carola de Gouw, Toos van den Brand, Pieternel Mommersteeg, Helga van Bokhoven, Louis van Dijk, Rini Pelders en Lia van Korven lieten weer opnieuw zien, dat zij tijdens deze cabaretvoorstellingen op 19, 21 en 22 juni jl. een iedere toeschouwer wist te boeien met hun zelfgeschreven scènes en liederen, muzikaal ondersteund door Sander Schuurmans en Peter Lommers, Kees van Bladel en Jeroen Wolfs.
Het openingslied De ochtendkrant gezongen in een pittig tempo met een aaneenschakeling van feiten door Toos en Carola, bracht humor en sfeer in de zaal. Het trieste lied Op het zand van Nieuwkuijk welk het dramatische einde vertelde van de krantenjongen van Hedde ut al geheurd, werd met veel gevoel gezongen door Toos.

Lia bewees met haar rol als ontsnapte prettig gestoorde dat zij vele personages weet neer te zetten. Met de woorden: “Oh, wordt iemand er blij van, die lariekoek in de krant. Iedere dag weer, verspreid door heel Nederland. Toch willen we ons krantje niet kwijt, want blijven zo wat bij de tijd. We praten over muziek, zelfs over politiek. Over de toestand in Heusden geheid.” welke deels overgenomen zijn uit het lied Roddels maken mij duidelijk, waarom u als lezer van de Heusdense Courant “Hedde ut al geheurd” heeft gelezen!